O nama

MAING je osnovan 1997. godine te je od tada pouzdan partner u izradi promotivnih artikala i poslovnih darova. Ozbiljnim, iskrenim i osobnim pristupom svakom klijentu razvili smo se u vodeću tvrtku u struci na području Republike Hrvatske.

U suradnji s najvećim svjetskim proizvođačima i dobavljačima promotivnih poklona klijentima smo omogućavamo raznovrsnost artikala potrebih za promociju njihovog poduzeća. Tehnologija koju koristimo prati najnovija dostignuća na području tiska, a materijale tiskamo na vlastitim strojevima zbog čega smo jamci kvalitete i kratkog roka isporuke. Naš entuzijazam i kvalitete su prepoznati i van naših granica. Tako smo 2013. godine dobili povjerenje vodećeg svjetskog proizvođača pisaćeg pribora “Schneider” da ih zastupamo na hrvatskom tržištu.

Ulaganjem u znanje i tehnologije te pronalaženjem novih, zanimljivih proizvoda kontinuirano širimo ponudu. Kroz ragovor s klijentom razvijamo potpuno osoban i jedinstven proizvod namjenjen ciljanoj publici podzeća za koji ga stvaramo. S poromotivnim materijalima i poslovnim poklonima MAINGa vaše poduzeće će dobiti novu dimenziju na tržištu. Kontaktirajući MAING sebi štedite vrijeme jer  je kod nas sve na jednom mjestu.

Veselimo se vašem pozivu
Vaš MAING

Usluge tiska i dizajna, ponuda poslovnih darova i promotivnih artikala, sportske nagrade i priznanja, print na tekstil, izrada pečata.

 

tel.: +385 (0) 47 638 813
tel.: +385 (0) 91 604 6413
e-mail: maing@maing.hr